Дани Д - Петьо Делчев ЕООД
Стъкларски услуги в град София

За фирмата

Основната дейност на фирмата е обработка на стъкло и огледала, кантиране, фасетиране, пробиване на отвори за панти на огледални врати. Фирмата се намира в град София и се занимава с  обработка и монтаж на стъкла и огледала.  

Рзполагаме с високотехнологино оборудване, позволяващо ни да отговорим на високите очаквания на нашите клиенти. Известни сме с кратките си срокове на изпълнение на поръчките, без това да повлияе на качеството. 

Нашите клиенти, чиято връзка е изградена на доверието и всеобщите облаги е ключа към успеха ни през всичките тези години. 

Фирмата се занимава с всякакъв вид стъкло. Работим коректно, професионално и изключително бързо. Фирмата разполага с високотехнологично оборудван цех за производство на стъкла и огледала в София, кв. Красна поляна. 

Предлагаме различни видове и разцветки огледала и стъкла с разнообразно приложение. Фирмата е в състояние да изпълни Ваш проект, или да Ви осигури изходен материал за работа. 

Работим изцяло по стратегия, ориентирана към задоволяване на индивидуалните предпочитания и нужди на клиентите. Известна е с кратките си срокове на изпълнение на поръчките, без това да повлияе на качеството.